Consultoria estratègica i internacional Sabadell

Consultoria estratègica i internacional

Consultors que treballem en xarxa

Les trajectòria d’una empresa rarament és lineal i lliure d’entrebancs. Al contrari, el camí de l’empresari es veu habitualment marcat per la incertesa i el canvi constant.

A Fika Economistes i Advocats combinem una mentalitat jove i oberta a les darreres innovacions en management amb una considerable experiència multisectorial.

A més, la nostra vocació pel treball en xarxa, ens fa col·laborar constantment amb professionals d’àmbits tant diferents com el de les noves tecnologies o l’enginyeria

Gràcies a això, podem aportar la nostra visió empresarial i dotar d’eines a la direcció general de l’empresa que li permetin gestionar i implementar la seva estratègia.

Contacta amb nosaltres i treballarem conjuntament per orientar la teva empresa en un entorn complex, aplicant les darreres eines de gestió estratègica. 

Vols expandir internacionalment la teva empresa?

El mercat és global. D’aquest fet gairebé tots en som conscients, però moltes vegades la petita i mitjana empresa no té els recursos propis suficients per a expandir-se internacionalment.

A Fika Economistes i Advocats comptem amb dos export managers que tenen una àmplia experiència en fer créixer internacionalment petites i mitjanes empreses.

Contacta amb nosaltres i et vindrem a veure sense cap compromís per analitzar la viabilitat internacional del teu projecte.

T’has fet mai les següent preguntes?

  • El meu producte/servei és fàcilment exportable?
  • En quins països, tenint en compte la competència i la demanda potencial de mercat, pot encaixar més el meu producte/servei?
  • Resulta més indicat comercialitzar el meu producte a través de distribuïdors locals o és preferible l’obertura de delegacions pròpies?
  • Tinc un departament d’internacional a la meva empresa suficientment preparat pel procés d’internacionalització?
  • De quines ajudes i subvencions a l’exportació pot ser beneficiària la meva empresa?
  • Quins partners locals puc trobar per facilitar la meva internacionalització?
  • Quins contactes internacionals podem potenciar?

Els nostres consultors d’internacionalització fa anys que passen la major part del seu temps viatjant per tot el món. Per tant, tenen una xarxa de contactes comercials i de possibles partners en els diferents continents que seran de gran utilitat per a expandir el teu projecte empresarial.

100%
ESTRATÈGIA
100%
EXPORTACIÓ
100%
NETWORKING

Coneix els nostres altres serveis:

Consultoria financera

Plans financers, cerca de finançament. En som experts.

Més info...

Gestoria laboral

Al teu costat per ajudar-te en la gestió laboral de l'empresa.

Més info...