Nova guia sobre el registre de jornada dels treballadors

Com ja vam explicar al seu dia en aquest article,  el passat 12 de maig va entrar en vigor la obligació de registrar la jornada dels treballadors. La mesura ha tingut un ampli ressò als mitjans de comunicació i ha estat àmpliament comentada. Per aquest motiu, des del Col·legi d’Economistes de Catalunya se’ns ha fet arribat una guia que resol els principals dubtes amb els quals es poden trobar les empreses. Concretament, la guia ha estat publicada per el Registre EAL-CGE Economistas Laborales.

Efectivament,  el  Reial Decret Llei 8/2019, de 8 de març, publicat al BOE del passat 12 de març, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral obliga, a partir del 12 de maig de 2019, als autònoms, les pimes i les grans empreses a registrar la jornada de treball de les seves plantilles. Amb la nova guia publicada es pretén aclarir tots els dubtes generats.

 

A continuació trobareu l’enllaç per descarregar-vos l’esmentada nova guia sobre el registre de jornada dels treballadors:

Guia_registre_jornada_treballadors

Per qualsevol dubte o qüestió sobre la matèria, estem a la vostra disposició.

Departament laboral

Leave a Reply