S’amplia el termini del segment I per a sol·licitar el Kit Digital

Donat el gran èxit que hi va haver durant la primera convocatòria del Kit Digital, el passat divendres dia 9 es va fer oficial l’ampliació del termini per a sol·licitar aquesta subvenció, per part de les empreses que formen part del segment I, les d’entre 10 i 49 treballadors. Concretament, el termini ha estat ampliat sis mesos, significant que les empreses esmentades podran demanar la subvenció fins al 15 de març del 2023 a les onze del matí, sempre que quedi pressupost destinat a aquest segment, en cas contrari finalitzarà abans.

No obstant això, la quantitat de 500 a 600 milions d’euros destinats a la primera convocatòria podria incrementar-se, ja que en el Reial decret de mesures per a combatre els efectes de la guerra a Ucraïna, es permetia augmentar aquest tipus de partides. Les pimes d’entre 10 i 49 treballadors poden optar fins a 12.000 € en format de bo digital per a gastar en les diferents solucions que ofereix el programa Kit Digital per a la implementació de solucions i serveis de transformació digital.

Amb l’ampliació de la convocatòria, també es buscarà rectificar les sol·licituds que en el seu moment van ser paralitzades, pel fet que molts sol·licitants van patir errors durant les peticions, o perquè aquestes van ser executades per persones sense poders en l’empresa sol·licitant. Com a conseqüència, Red.es planeja intensificar les seves comunicacions amb aquestes pimes amb l’objectiu que tornin a demanar el seu bo digital, aquest cop correctament.

Si encara no heu sol·lictat l’ajuda, i formeu part del segment I, en la següent entrada trobareu com fer-ho.

Quedem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte o qüestió que se us plantegi.

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: