El Tribunal Suprem declara exempta la prestació per maternitat

Bones notícies per les famílies que han tingut fills ens els darrers 4 anys. Era una qüestió que anàvem seguint molts fiscalistes i finalment aquesta setmana la Sala III del Contenciós-Administratiu del Tribunal Suprem ha emès una sentència que no dóna lloc a dubtes.

Una sentència d’obligat compliment per l’Agència Tributària

La sentència del Tribunal Suprem confirma la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Madrid que el juny de 2017 va declarar que la prestació per maternitat s’havia de considerar exempta al IRPF i, per tant, la mateixa no pot estar subjecte a retenció ni cal que es tributi per la mateixa a la declaració de IRPF del contribuent.

Qui es pot beneficiar d’aquesta sentència?

Totes les persones que en els darrers quatre anys (declaracions de IRPF 2014, 2015, 2016 i 2017) hagin tingut un fill i hagin percebut la prestació per maternitat poden reclamar a Hisenda l’impost pagat de més.

Com us podem ajudar?

Des de Fika Economistes i Advocats ens oferim per dur a terme en el teu nom tots els tràmits necessaris per poder recuperar els impostos indegudament pagats. A més, treballarem a èxit, és a dir, només et cobrarem un petit percentatge de l’import que recuperis, sense que ens hagis d’avançar cap quantitat.

Escriu-nos a info@fika.cat o omple el següent formulari i t’informarem de tot el que necessitem per gestionar-ho.

Arnau Bonada

Arnau Bonada gestor Sabadell amb experiència

Leave a Reply