Home > Aliances estratègiques

Aliances estratègiques

ALIANCES ESTRATÈGIQUES

El lema fundacional de Fika és el de “cooperar per competir“. I és que en un món globalitzat i en constant evolució, creiem en les aliances estratègiques com la millor via per poder oferir al client un servei integral.

Serveis jurídics internacionals

Logo Legal Desk Advocats

L’aliança amb W Legal Desk Advocats, un despatx jurídic multidisciplinari i d’àmbit internacional, ens permet reforçar i ampliar la nostra oferta de serveis professionals.

Amb oficines a Barcelona, Madrid, Los Angeles, Puerto Rico, Xangai i l’Aràbia Saudita, ens aporten una visió internacional de l’assessorament jurídic que des d’un despatx de Sabadell difícilment es podria oferir.

Són els responsables de tota la gestió laboral dels nostres clients.

Compartir i col·laborar ens fa millors

Logo Xarxa Onion

La Xarxa Onion és l’agrupació d’emprenedors de referència a Sabadell. Té per lema “Cooperar, contactes i coneixement“, amb el qual ens sentim plenament identificats.

En aquests moments, la sintonia amb la Xarxa Onion és màxima, ja que precisament l’Arnau Bonada n’és el president.

Oferim descomptes especials a tots els nous clients que siguin associats de la xarxa.

La tecnologia és al nostre ADN

Logo Club Sage Despachos

La tecnologia és un element estratègic del nostre despatx. L’aliança amb Sage, l’empresa líder del mercat, ens aporta un ventall enorme de solucions de connectivitat amb el client i d’augment de productivitat compartida.

La nostra vocació com a despatx és la d’invertir de manera constant en tecnologia, perquè el client sempre tingui a la seva disposició els mecanismes de funcionament més avançats.

Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix totes les solucions tecnològiques que posem al teu abast.

Treballem en un espai de creativitat i innovació

Logo Lanauva

Som una de les cinc empreses sòcies de Lanauva.

Lanauva és un espai empresarial on passen coses. Es troba ubicat en una antiga nau industrial reconvertida a l’economia 4.0.

Dins de Lanauva es produeix creativitat creuada i hi sorgeixen projectes innovadors. També obrim periòdicament l’espai al públic en general per fer-hi conferències, exposicions i actes diversos.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: