Home > Blog

Acredita’t com a agent digitalitzador

Agent digitalitzador

Des de fa un any, el terme Kit Digital ha estat en boca de totes les empreses (pimes i grans empreses) i autònoms, buscant digitalitzar o millorar digitalment el seu negoci. Tanmateix, per poder aconseguir-ho, no només és necessari el bo digital, sinó tenir a algú que t’ajudi a realitzar-ho: l’agent digitalitzador.

CONTINUE READING

Noves deduccions a l’IRPF per obres d’eficiència energètica

Eficiència energètica

El 6 d’octubre del 2021, amb l’entrada en vigor del Reial decret llei 19/2021, de 5 d’octubre, de mesures urgents per a impulsar l’activitat de rehabilitació edificatòria en el context del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, van ser aprovades tres noves deduccions temporals que busquen millorar l’eficiència energètica dels edificis residencials i habitatges, i que fins a finals del 2023 i 2024 continuaran funcionant.

CONTINUE READING

Llei de Protecció de l’Informant

Llei de l'Informant

El dia 13 de març va entrar en vigor la Llei de Protecció de l’Informant, que exigeix crear una bústia o canal de denúncies segur, legal i fàcil d’utilitzar, que garanteixi la confidencialitat, sobre possibles infraccions o casos de corrupció que es detectin en el seu si.

Si us interessa saber més, a continuació us fem un resum:

CONTINUE READING
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: