Valors

Una empresa sense valors és com un vaixell sense rumb. La raó de ser de Fika Economistes i Advocats es fonamenta en els valors següents:

El nostre client no és un número, sinó una persona, i, com a tal, es mereix un tracte proper i personalitzat.

Som professionals col·legiats i ens prenem la nostra professió amb la màxima seriositat i rigor.

Fem servir la tecnologia en un doble vessant:

a) Com un element estratègic: la tecnologia és per nosaltres un element estratègic diferenciador, que ens ha de permetre maximitzar l’experiència del client en un entorn canviant i evolutiu.

b) Com a un factor de productivitat: tenim la vocació d’automatitzar els processos repetitius i avorrits, que no aporten valor afegit al client, per tal de poder invertir el màxim de temps i d’energia assessorant el client i interactuant-hi.

Ens esforcem dia a dia per mantenir els nostres coneixements actualitzats, assistint a cursos i conferències i estant al dia de les novetats legislatives i econòmiques en un entorn en constant evolució.

Col·laborem amb professionals especialistes per tal de donar un servei global.

Creiem en una societat oberta i en la difusió del coneixement. Utilitzem les xarxes socials i el nostre blog per donar a conèixer novetats legislatives i econòmiques i fer-ne pedagogia.

Vivim en un entorn social desigual i reivindiquem el paper de l’empresa com un actor clau per al progrés. Per aquest motiu, actuem des de l’ètica i sempre valorant l’impacte de les nostres actuacions en el medi ambient i la societat.

Hem adquirit el compromís de destinar el 5% dels nostres beneficis anuals a projectes del tercer sector.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: