Consultoria estratègica i internacional a Sabadell

Consultors que treballem en xarxa

La trajectòria d’una empresa rarament és lineal i lliure d’entrebancs. Al contrari, el camí de l’empresari es veu habitualment marcat per la incertesa i el canvi constant.

A Fika Economistes i Advocats combinem una mentalitat jove i oberta a les darreres innovacions en management amb una considerable experiència multisectorial.

A més, la nostra vocació pel treball en xarxa ens fa col·laborar constantment amb professionals d’àmbits tan diferents com el de les noves tecnologies o l’enginyeria.

Gràcies a això, podem aportar la nostra visió empresarial i dotar d’eines la direcció general de l’empresa que li permetin gestionar i desplegar la seva estratègia.

Reuneix-te amb nosaltres gratuïtament i treballarem conjuntament per orientar la teva empresa en un entorn complex, aplicant les darreres eines de gestió estratègica.

Vols expandir internacionalment la teva empresa?

El mercat és global. D’aquest fet gairebé tots en som conscients, però moltes vegades les pimes no tenen els recursos propis suficients per expandir-se internacionalment.

A Fika Economistes i Advocats comptem amb dos export managers que tenen una àmplia experiència a fer créixer internacionalment petites i mitjanes empreses.

Contacta amb nosaltres i et vindrem a veure sense cap compromís per analitzar la viabilitat internacional del teu projecte.

T’has fet mai les preguntes següents?

· El meu producte/servei és fàcilment exportable?

· En quins països, tenint en compte la competència i la demanda potencial de mercat, pot encaixar més el meu producte/servei?

· És més indicat comercialitzar el meu producte a través de distribuïdors locals o és preferible obrir delegacions pròpies?

· Tinc un departament d’internacional a la meva empresa suficientment preparat per al procés d’internacionalització?

· De quines ajudes i subvencions a l’exportació pot ser beneficiària la meva empresa?

· Quins partners locals puc trobar per facilitar la meva internacionalització?

· Quins contactes internacionals podem potenciar?

Els nostres consultors d’internacionalització fa anys que passen la major part del seu temps viatjant per tot el món. Per tant, tenen una xarxa de contactes comercials i de possibles partners en els diferents continents que seran de gran utilitat per expandir el teu projecte empresarial.

Altres serveis de consultoria estratègica

Tens pensat entrar en el mercat internacional? 

Des de Fika Economistes i Advocats et guiarem en tot moment i farem les gestions per tu.

Per a nosaltres, l’important és guiar el teu negoci en la bona direcció, complint les obligacions legals i obtenint, elaborant i arxivant la informació correctament.

Coneix els nostres altres serveis:

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: