Home > Blog > Opinió > Vine al sopar de la Xarxa Onion!

Vine al sopar de la Xarxa Onion!

Ja hi ha data per a la propera edició del sopar de lliurament dels Premis Onion als millors projectes emprenedors de l’any 2022: el dia 9 de febrer de 2023. Des de Fika Economistes i Advocats ens volem fer ressò d’aquest acte i animar-vos a tots i totes a venir i a gaudir d’una gran vetllada.

Amb l’esperit de donar visibilitat al talent emprenedor de Sabadell i la seva àrea d’influència, els premis de la Xarxa Onion han esdevingut un acte de referència dins de l’ecosistema emprenedor local.

Enguany, en aquesta sisena edició, s’atorgaran dos premis:

– Un primer al projecte emprenedor de l’any, en reconeixement a una trajectòria empresarial exitosa

– Un segon al projecte emprenedor emergent per donar visibilitat a un projecte de recent creació amb alt potencial de creixement.

Presentació de la nova àrea de Fundraising del Parc Taulí

En el transcurs del sopar, també hi haurà un espai on Ismael Ávila, responsable de Fundraising de l’Institut d’Innovació i Recerca I3PT del Parc Taulí, ens parlarà sobre els projectes d’emprenedoria que s’estan impulsant des de la institució. Una iniciativa completament innovadora i en la que el Taulí és pioner, i que des de la Xarxa Onion vol ajudar a difondre.

El lliurement es farà en el marc d’un sopar al Restaurant Forrellat de l´Hotel Suís.

Es tracta d’un acte obert a tothom que estigui interessat en el món de l’emprenedoria. Us animem a assistir-hi i a gaudir d’una agradable vetllada

Networking abans i després del sopar

El restaurant oferirà servei de barra abans i després del sopar. Es convida als assistents a venir mitja hora abans (20:30) per poder anar fent networking i generant contactes empresarials.

Com ja es tradició, aquells associats i associades que ho desitgin podran portar material promocional o de marketing de la seva empresa per a regalar-lo als assistents.

DUES MODALITATS D’ASSISTÈNCIA AL SOPAR:

Vull venir al sopar!
Ingrés de 39 €, Banc de Sabadell:
ES12- 0081-0346-21-0001141618
Fent constar nom i cognoms
enviar mail amb justificant a info@xarxaonion.org

Vull venir a sopar i, a més, donar suport a la Xarxa Onion!
Ingrés de 89 € (39€ + 50€ de soci protector) Banc de Sabadell:
ES12- 0081-0346-21-0001141618
Fent constar nom i cognoms
enviar mail amb justificant a info@xarxaonion.org

La Xarxa Onion agraeix per avançat el vostre suport, que ens ajuda a poder seguir difonent els valors de l’emprenedoria dins la nostra societat i a organitzar les diferents activitats.

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: