Consultoria financera a Sabadell

Direcció financera externa per a la pime

La nostra especialitat principal és el món de la petita i mitjana empresa i les seves finances.

Tenim més de 15 anys d’experiència en diferents ocupacions relacionades amb el món financer de la petita i mitjana empresa.

A més, es tracta d’un aspecte que ens apassiona i a través del qual podem prestar un alt valor afegit al client.

La nostra vocació com a assessors econòmics i financers de l’empresa és el d’adaptar el nostre expertise en el món financer a les necessitats reals d’una petita i mitjana empresa.

L’interessaria que estudiéssim el seu cas? Reuneix-te amb nosaltres gratuïtament i li trobarem la millor solució pel vostre negoci.

Els serveis de consultoria financera

Ens apassiona seure amb l’empresari o empresària i analitzar els seus nous projectes.

Tard o d’hora, tot projecte de nou negoci o de nova inversió s’ha de traduir i plasmar en un pla de viabilitat econòmica.

Posa’t en contacte amb nosaltres i escoltarem els teus projectes d’inversió i t’ajudarem a contrastar-ne la viabilitat econòmica.

Parlem el mateix llenguatge que els bancs. Si et trobes en alguna d’aquestes situacions, contacta amb nosaltres i t’ajudarem:

– El banc no em concedeix el crèdit que necessito: t’has preguntat per què? Potser cal redreçar el teu projecte empresarial, potser no l’expliques prou bé, potser hi ha alguna incidència bancària que hem de corregir. T’ajudarem.

– Tinc problemes per renovar les línies de crèdit: si aquest és el teu cas, probablement és que n’has disposat excessivament, per manca d’alternatives de finançament. També pot ser que els resultats de la teva empresa hagin empitjorat. Contacta amb nosaltres i t’ajudem a superar aquesta dificultat.

– Vull diversificar el meu finançament per no dependre d’un sol banc: es tracta d’una iniciativa molt encertada. T’ajudarem a obrir-te a noves entitats financeres per poder diversificar el teu risc bancari.

– No puc fer front els meus crèdits i necessito refinançar-los: el primer que cal detectar és si ens trobem davant d’un problema de manca de liquiditat a curt termini o si, per contra, l’empresa té un problema econòmic estructural. En funció de la diagnosi, la solució serà diferent.

Tant si el teu cas és algun d’aquests o qualsevol altre cas relacionat amb el finançament bancari, estarem encantats d’escoltar-te i poder-te ajudar.

Hi ha projectes d’inversió que, per components de risc o per manca de garanties suficients, no són fàcilment finançables a través del model bancari tradicional.

Afortunadament, hi ha un ampli ventall d’alternatives al model tradicional.

Estem parlant de préstecs ENISA, inversors privats, family offices, capital risc, business angels, etcètera.

Explica’ns la teva idea de negoci o el teu projecte d’inversió i nosaltres t’assessorarem sobre quina és la millor manera de vehicular el finançament necessari.

Vols vendre la teva empresa i voldries tenir una orientació del valor que pot tenir?

T’ha sorgit l’oportunitat d’adquirir una societat o una cartera de clients i vols saber si el preu que t’ofereixen és coherent?

Nosaltres et fem un informe imparcial i objectiu, basat en els diferents mètodes de valoració acadèmicament acceptats.

De la mateixa manera, a part de la valoració econòmica, t’aportarem el nostre consell i opinió basat en la nostra experiència en operacions similars.

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem tant en la valoració com en la presa de decisió.

Qualsevol empresa, sigui de la mida que sigui, necessita una direcció financera.

No obstant això, hi ha empreses que, per la seva mida, no poden contractar un professional amb la formació i l’experiència suficients que dugui a terme aquestes funcions.

Nosaltres posem a disposició d’aquestes empreses un servei integral de direcció financera externa (subcontractada) que engloba les funcions següents:

· Disseny i seguiment d’un pla financer interanual.

· Disseny del pressupost anual.

· Implementació d’un sistema de control pressupostari.

· Implantació i seguiment d’un mecanisme de previsió de tresoreria a curt termini.

· Professionalització de la gestió de les relacions amb les entitats financeres.

Totes aquestes mesures tenen com a objectiu millorar la gestió financera de l’empresa i generar informació financera fiable i de qualitat per aportar valor afegit a la presa de decisions a la direcció general de l’empresa.

Busques finançament pel teu projecte?

Coneix els nostres altres serveis:

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: